Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Kontakt os i dag

Fugemasse

Redskaber og udstyr skal være på plads, når du skal fuge. Men du kommer ingen vegne uden fugemasse, så den skal der naturligvis også være styr på. Her kan du se vores store udvalg af forskellige typer fugemasser.

Fugemasser kan bl.a. bruges i forbindelse med overstrygning og understrygning af tag, og til dette formål har vi bitumen fugemasse i både brun og sort.

Du kan læse meget mere om vores produkter til overstrygning og understrygning på de sider, der omhandler disse produkter.

Herudover fører vi også MS fugemasse og silikone masse til alle farver, så du kan finde den, der passer allerbedst til det, du skal lave.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Salg til den professionelle og til gør-det-selv

Alle vores produkter anvendes både af den professionelle håndværker og af gør-det-selv folket - du kan derfor trygt henvende dig, uanset om du er professionel håndværker eller hobbyhåndværker.

Har du spørgsmål til vores produkter og deres anvendelse er vi altid klar til at tage en snak - og har du brug for at lave en samarbejdsaftale om fast levering af fugemasse, er dette naturligvis også en mulighed.

Alle vores produkter sælges direkte til forbrugeren.

Produkt information - Understrygning

 

Produkt information - Inddækning

 

Produkt information - Overstrygning

 

Produkt information - Skiferkit

 

Produkt information - Bitumen Fugemasse

 

DAN-KIT ApS

Dan - Kit ApS har i over 40 år udviklet og produceret fugemasser og træbeskyttelse i høj kvalitet. Vi sælger direkte til forbrugeren - både til professionelle og til gør-det-selv folk.

vi dækker sjælland

Højeste kreditværdighed

Vi dækker hele Danmark

vi dækker hele Danmark